Search
  • Britt Van den Bosch

Belgisch kopen in tijden van Corona

Alles is wat anders nu, in tijden van Corona. Een dagje gaan shoppen voor de leukste spulletjes zit er niet meer in. Maar online zijn de meeste winkels nog steeds open! Ik deel met jullie enkele van mijn Belgische favorieten.


Plume


Hou je ervan om met planten bezig te zijn? Of ben je op zoek naar een uniek en bijzonder cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Dit stekschaaltje kan je onder meer terug vinden in de webshop. Plume werkt ook samen met jonge ontwerpers, getalenteerde makers en creatievelingen van eigen bodem, een reden te meer om daar te gaan shoppen!Studio Lala


Ik deed er al heel wat inspiratie op voor de communie van mijn zoontje (die waarschijnlijk nu niet zal doorgaan). Maar ook voor pasen of gewoon om je huis nu net dat tikketje minder saai te maken kan je hier alles terugvinden! Een uitgebreid assortiment aan feestartikelen voor je eigen wow-factor zoals dit creatief pakket voor pasen.

Volg Studio Lala ook op Instagram, ze deelt tips om je wow-factor vandaag een andere invulling te geven.House Raccoon


Even geleden volgde ik een workshop van House Raccoon en maakte mijn eigen onderzetters (waar ik super blij mee ben!) De workshops kunnen nu niet meer doorgaan, maar daar bedachten ze bij House Raccoon iets op: een DIY pakket! Zo maak je zelf thuis de origineelste onderzetters.

Nog in de webshop: een pakketje dat bestaat uit een plant en pot dat geleverd wordt bij je (groot)ouders in het rusthuis,

een topidee!
Jolis Mots


Ook mijn workshops kunnen jammer genoeg even niet meer doorgaan. Maar je kan thuis aan de slag met het DIY pakket! Verkrijgbaar voor oorstekers, oorhangers, ring en ketting. Kies je vormen en kleuren en het verven kan beginnen. Succes verzekerd! Via Instagram en Facebook geef ik een DIY pakket weg!

Maak je liever je handen niet vuil? Kijk dan eens in de webshop naar de ruime collectie oorstekers en andere houten juwelen. Geleverd in cadeau-doosje, kan ook worden bezorgd bij iemand die je wil verrassen!


75 views0 comments
JOLIS MOTS

houten sierraden  | juwelen

        wooden jewelry

  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon